Mijn naam is Kitty Adriolo-Peeters. Ik ben in 1968 geboren in Arnhem.
Ik ben getrouwd en ik ben moeder van drie kinderen. Twee zonen en ėėn dochter.

 

In een periode waarin ikzelf in aanraking kwam met veel stress en de daarbij horende lichamelijke klachten ben ik gaan kijken hoe ik mij beter zou kunnen voelen.
Uit eigen ervaring weet ik wat stress en een verkeerde ademhaling met je kan doen.
Yoga zou, volgens velen, een oplossing kunnen zijn.
Ik was in eerste instantie sceptisch maar toen ik mijn eerste yogales kreeg had ik een gevoel van thuiskomen. Het voelde meteen goed.
Ik werd geraakt en dat is eigenlijk nooit meer weggegaan.
Gaandeweg begon ik in te zien dat yoga niet alleen maar een paar oefeningen op een matje zijn. Het is veel meer dan dat. Het is een oeroude levensfilosofie die mij erg aanspreekt.

 

Na een paar jaar yogalessen te hebben gevolgd bij verschillende docenten heb ik besloten om een yoga docentenopleiding te gaan volgen om deze filosofie verder te gaan bestuderen.
Vanaf die tijd is yoga steeds meer een levenswijze geworden en heeft het een belangrijke plaats ingenomen in mijn leven.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe yoga het leven positief kan beïnvloeden en is het voor mij een weg geworden naar innerlijke ruimte en meer rust. Op basis van mijn ervaringen, kennis en persoonlijke ontwikkeling, zie ik het als een uitdaging om de positieve uitwerkingen van yoga uit te dragen naar anderen, zodat ook zij kunnen ervaren hoe yoga het leven in positieve zin kan beïnvloeden.
Daarnaast blijf ik mij voortdurend verder ontwikkelen in yoga, omdat mijn eigen ontwikkeling in yoga de basis is van waaruit ik les geef.
Daarom neem ik mijn kennis van oa stresscounselling, mindfulness en aromatherapie ook mee in mijn lessen.
fotomylife

1 Reactie

 • Johanna
  vr aug 30, 2013 at 17:45

  Dag Kitty,
  Mag ik maandag 2 sept. Meedoen met yoga, een proefles? Als ja, hoe laat begint de les? Wat breng ik mee?
  Groet, tot ziens,
  Johanna