fotoles

Kennismaken met yoga
Als je kennis wilt maken met yoga en de wijze waarop ik les geef dan kun je een proefles volgen. Neem een handdoek, matje, slaapzak of iets anders mee waar je op kunt liggen en ruimzittende kleding. De proefles is gratis. Daarna besluit je of je doorgaat. Neem van tevoren wel even contact met mij op. Dan houd ik een matje voor je vrij. Er zijn yogamatjes aanwezig die je tijdens de proefles eventueel mag gebruiken.

Yogales altijd in te halen
Heb je onregelmatige werkzaamheden of heb je een keer een les gemist dan kun je die les altijd inhalen op een ander tijdstip.
Geef even door als je een andere keer komt zodat ik een matje voor je vrij kan houden.

Informeer de docent altijd voor de les over klachten, zoals hoge bloeddruk, ziekte, recente operaties, zwangerschap of blessures.
-Als je menstrueert wordt het toepassen van omgekeerde houdingen (oefeningen waarbij het bekken omgekeerd omhoog wordt gebracht) afgeraden.
-Wanneer je zwanger bent kun je tot 4 maanden deelnemen aan de lessen. Je dient daarbij goed naar je lichaam te luisteren. Na vier maanden zwangerschap worden bepaalde houdingen afgeraden met name die houdingen die een beroep doen op de buikspieren.
Na 4 maanden zou je de lessen kunnen vervolgen met zwangerschapsyoga.

fotovrouwDe yogalessen worden op de volgende dagen gegeven
in onze sfeervolle yogastudio aan de Duisterestraat 2a in Doornenburg:

Maandagavond: 19.15-20.15 uur en 20.45-21.45 uur

Donderdagavond: 19.15-20.15 uur

Praktische tips voor de les/meenemen:
-Geen volle maag. Het liefst 2 uur van te voren niet of weinig eten
-Een yogamat/slaapzak, handdoek en een deken/vest
-Een paar warme sokken voor de koudere dagen en/of voor de eindontspanning
-Een flesje water
-Draag ruim zittende kleding, bij voorkeur van katoen.

fotovrouw1

Tarieven:
De kosten voor een 5 strippenkaart (5 lessen) zijn: € 35,-
Losse les: € 7,-
Er zijn ongeveer 40 lesweken per jaar.
Betaling vindt contant plaats aan de docent op de eerste les van de maand (m.u.v. de zomervakantie in de maanden juli en augustus).
Mocht je het lesgeld liever via de bank willen betalen dan kan dat ook.
Lessen die op een feestdag vallen gaan niet door maar kunnen diezelfde maand, in overleg met de docent, ingehaald worden op een ander tijdstip.
Instroom is op ieder moment mogelijk.

Bewuste leesmap
Relax Yoga is geabonneerd op de Bewuste Leesmap.

Dertien tijdschriften over bewustwording, duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, opvoeding, milieu, (grens) wetenschap, religie, optimisme, spiritualiteit, zingeving, maatschappij, inspiratie en gezondheid.

Alle leerlingen van Relax Yoga mogen, mits op voorraad, gratis iedere week een tijdschrift lenen van deze bijzondere leesmap.

Met o.a. de bladen: Boeddha magazine, Onkruid,  ode, frontier magazine, ParaVisie, Spiegelbeeld, BewustZijn magazine, Genoeg, Vruchtbare Aarde, Educare, Salt, Change Think Positive en Seizoener.

 

 

 

 

1 Reactie

  • Vera Balk
    zo jun 09, 2013 at 08:19

    Graag zou ik een proefles willen volgen bij u op vrijdag ochtend van 10.30 u. . Ik verneem wel of het mogelijk is. MVG Vera